Inntel Hotels Art - Eindhoven

Inntel Hotels Art Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven. Op loopafstand zijn vele leuke restaurants, winkels en musea te vinden.
Ook het station van Eindhoven en het Philips (PSV) Stadion zijn vlakbij.

Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren. Hier werden vroeger de eerste lampen gemaakt en getest.
Inmiddels is het gebouw omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter.

Elke kamer heeft een unieke inrichting waarbij gebruik wordt gemaakt van een verscheidenheid aan kleuren en patronen, hierdoor wordt een overnachting in één van de kamers echt een ervaring.
De luxe kamertypes bij Inntel Hotels Art Eindhoven beschikken over een heerlijke whirlpool. De prachtige 4 meter hoge plafonds in de loft kamers zijn kenmerkend voor het industriële karakter van het gebouw. Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.

Het hotel beschikt over een eigen restaurant, Brasserie Lumen.
Start je dag hier goed met een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels, geniet ’s middags van een heerlijke lunch en ’s avonds van een gezellig diner en sluit af met een drankje in de bar of de lounge.

Om te ontspannen kun je als hotelgast gratis gebruik maken van Spa Lux met een Finse sauna, een Turks stoombad, hamam mekka, horizontale regendouche, 2 behandelkamers en een relaxgedeelte.

Foto's @ Inntel Hotels

Hoeveel sterren geef jij deze accommodatie?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.