NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky - Amsterdam

Het vijfsterrenhotel NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky is gevestigd op de Dam met uitzicht op het Paleis op de Dam.
Het hotel ligt in het hart van Amsterdam, vanaf hier loop je zo de winkelstraten in en ben je binnen no-time bij de meest populaire bezienswaardigheden. Vrijwel alles is op loopafstand bereikbaar, maar je kan ook eenvoudig gebruik maken van het openbaar vervoer.

Het gebouw dateert uit 1855 en beschikt over 451 kamers. Er worden ook regelmatig meetings en conferenties georganiseerd in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Het hotel beschikt daarnaast over een privé parkeergarage en een aanlegsteiger voor boten.

Voor echte luxe kan je in het met een Michelin-ster bekroonde restaurant The White Room heerlijk dineren. Het restaurant kent een verfijnde menukaart en de service is van een hoog niveau. 's Ochtends kun je voor het ontbijt terecht in de Wintertuin en in de bar The Tailor kun je je dag afsluiten met een drankje.

Leuk feitje, de wereldberoemde zanger Justin Bieber was voor een korte periode eigenaar van een penthouse van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

Foto's @ NH Collection

Hoeveel sterren geef jij dit hotel?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.