Maasparel Nextdoor Suites - Arcen

'S ochtends wakker worden met een betoverend uitzicht op de prachtige Maas, en 's avonds de zon zien ondergaan in het glinsterende water... Dat is precies wat je te wachten staat bij Maasparel Nextdoor.

Maasparel Nextdoor is als het luxe zusje van Hotel - Restaurant De Maasparel, dat aan de overkant van de straat ligt. Bij Maasparel Nextdoor vind je vijf schitterende Maassuites, elk voorzien van een ensuite badkamer met een heerlijk ligbad en een regendouche. Uiteraard ontbreekt het ook niet aan moderne gemakken zoals een led-tv, airconditioning, een Nespresso koffiezetapparaat en een minibar.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je heerlijk buiten zitten op je eigen balkon of terras met uitzicht. Wifi is uiteraard beschikbaar, zodat je meteen je mooiste vakantiefoto's kunt delen. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van de Maasparel-parking.

Heb je zin in wat extra comfort? Geen probleem! Het hotel biedt een kussenmenu en roomservice. En als je wilt genieten van een zachte badjas en comfortabele slippers, wordt dat ook zo voor je geregeld!

's Ochtends kun je heerlijk ontbijten in de lichte en sfeervolle tuinserre van De Maasparel. Voor lunch en diner kun je terecht in het gezellige restaurant of op het terras van De Maasparel. En als je de omgeving op de fiets wilt verkennen, kun je gebruikmaken van de gratis parkeerplaats met afgesloten fietsenstalling en oplaadpunten voor e-bikes.

Allemaal om ervoor te zorgen dat jouw verblijf onvergetelijk wordt. 

Foto's @ De Maasparel

Hoeveel sterren geef jij deze accommodatie?

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.