Hotel Estheréa - Amsterdam

Ontdek Hotel Estheréa in Amsterdam, gelegen aan het historische Singel, de oudste gracht van de stad. Dit zeventiende-eeuwse pand straalt authentieke Amsterdamse charme uit met zijn rijkelijk gekleurde interieur, kristallen kroonluchters en expressieve prints. Elk van de 91 kamers en twee suites is uniek ingericht met luxe stoffen en een eigen karakter, wat bijdraagt aan een onvergetelijk verblijf. Het hotel, gerund door een familie gedurende meer dan 80 jaar, is getransformeerd van een bescheiden pension met 12 kamers naar een weelderige accommodatie op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Bij Hotel Estheréa staat persoonlijke aandacht, service en oog voor detail centraal, geworteld in het warme familiegevoel. Dit komt tot uiting zodra je de deuren opent: een sfeer van gastvrijheid en authenticiteit omarmt je.

Faciliteiten omvatten een bibliotheek met een selectie boeken, kranten en magazines, een 24/7 bar voor heerlijke cocktails van 17:00 tot 01:00 uur, vergaderruimtes voor maximaal 18 personen, fietsverhuur, een lounge met uitzicht op de gracht, gratis Wi-Fi in het hele hotel, een fitnessruimte en een ondergrondse parkeergarage. Hotel Estheréa biedt alles wat nodig is voor een comfortabel en plezierig verblijf in het hart van Amsterdam.

Foto's @ Hotel Estheréa

Hoeveel sterren geef jij deze accommodatie?

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.