Andaz Amsterdam Prinsengracht

Het 5-sterren boutique hotel Andaz Amsterdam is onderdeel van de Hyatt keten en bevindt zich in het hart van de grachtengordel van Amsterdam. Het hotel staat op de plek waar vroeger de Openbare Bibliotheek aan de Prinsengracht stond. De populairste bezienswaardigheden van Amsterdam bevinden zich allemaal op loopafstand. De Jordaan en de Negen Straatjes liggen bijvoorbeeld op minder dan 15 minuten lopen.

Het Andaz Amsterdam hotel biedt de combinatie van lifestyle en een boutiquehotel met een hedendaagse en persoonlijke benadering. Het hotel heeft 122 zeer artistieke kamers van ongeveer 27 tot 36 vierkante meters en 5 luxe suites. De kamers hebben een moderne uitstraling.

Het designconcept van het Andaz Amsterdam hotel straalt een bepaalde allure en stijl uit. Het hotel is met de hoogste kwaliteitseisen ontworpen en gebouwd en geeft speciale aandacht aan duurzaamheid.

Als hotelgast kun je hier volledig relaxen en genieten van alles wat het hotel biedt. Maak gebruik van het wellness centrum met spa, sauna en andere faciliteiten om te ontspannen of ga voor een goede work-out naar het volledig ingerichte fitnesscentrum.

 

Het Andaz Amsterdam hotel is een ideale plek voor zowel de vakantieganger als de zakenreiziger.

Foto's @ Andaz Amsterdam Prinsengracht

Hoeveel sterren geef jij dit hotel?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.