Hilton - Amsterdam

Hilton Hotel Amsterdam is een prachtig luxehotel gelegen in het hart van de stad, nabij vele belangrijke bezienswaardigheden en attracties. Het hotel biedt een prachtig uitzicht over de stad en is een perfecte keuze voor zowel zakenreizigers als toeristen die op zoek zijn naar een comfortabele en centrale accommodatie in Amsterdam.

Het hotel beschikt over een ruim aanbod aan kamers en suites, waaronder standaard kamers, executive kamers en suites met een woonkamer en een slaapkamer. Alle kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen, zoals gratis WiFi, een flatscreen-tv, een bureau, een koelkast en een koffiezetapparaat.

Voor de ontspanning van de gasten, biedt het hotel een fitnesscentrum waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Er is ook een restaurant en een bar waar gasten kunnen genieten van culinaire gerechten en drankjes.

Het hotel biedt ook een aantal zakelijke voorzieningen, zoals een businesscentrum, een vergaderruimte en een audiovisuele uitrusting. Er is ook een 24-uurs receptie beschikbaar voor de gasten, evenals bagageopslag en een conciërgeservice.

Het hotel is ideaal gelegen voor het verkennen van de stad, met vele belangrijke bezienswaardigheden en attracties op loopafstand, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Leidseplein. Het hotel is ook goed verbonden met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van de stad te verkennen.

In het algemeen is Hilton Hotel Amsterdam een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en luxe accommodatie in het hart van Amsterdam, met vele voorzieningen en een geweldige locatie in de stad.


Het was het allereerste Hilton Hotel in Nederland en is bekend geworden door John Lennon & Yoko Ono's ‘Bed-in for Peace', waarbij zij in 1969 een week in bed hebben doorgebracht om aandacht te vragen voor de wereldvrede.

Foto's @ Hilton Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij dit hotel?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.