Hyatt Regency Amsterdam

Het luxe 5-sterren hotel Hyatt Regency is gelegen in het culturele groene hart van Amsterdam. De plantage, Artis en de Botanische tuinen zijn allemaal op loopafstand van het hotel. Daarnaast zijn ook veel populaire bezienswaardigheden vlakbij zoals het koninklijke theater Carré en het Rembrandthuis.

Het hotel beschikt in totaal over 211 kamers waarvan 15 suites. De kamers zijn gezellig ingericht en hebben muurschilderingen met een botanisch thema.

Het unieke restaurant van het hotel genaamd Mama Makan is geïnspireerd op de Indonesische keuken en brengt de gerechten tot leven met de authentieke Indonesische specerijen. Daarnaast wordt er op zondag ook een fantastische brunch geserveerd, met gerechten als Mama’s Ayam & Waffles, Coconut pancakes en Lawar Daging.

Het groene concept wordt ook doorgetrokken naar de inspirerende meeting ruimtes. Er wordt gewerkt met een speciaal concept genaamd ‘vijf botanische & sustainable zintuigen’. Deze 5 elementen; geluid, voelen, proeven, geur en zicht komen terug in de meeting ruimtes en zorgen ervoor dat je als gast een onvergetelijk en inspirerend verblijf hebt. Van een congres in de Ballroom of een intiem diner in Meeting room C, dit is allemaal mogelijk!

Om heerlijk te ontspannen kun je gebruik maken van de sauna en voor een goede work-out kun je terecht in de fitnessruimte van het hotel.

Bekijk de Hyatt Regency Brochure:

Hyatt Regency Mindful Brochure 2617
PDF – 4,6 MB 760 downloads

Foto's @ Hyatt Regency Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij dit hotel?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.