Inntel Hotels Utrecht Centre - Utrecht

Het 11 verdiepingen tellende Inntel Hotels Utrecht Centre is een luxe 4-steren hotel gelegen in het historische centrum van Utrecht. Het hotel is verbonden met het Centraal Station waardoor het een ideale ontmoetingsplaats of uitvalsbasis is.
Ontdek gemakkelijk de omliggende steden of bezoek de bezienswaardigheden van de prachtige stad zelf. Op loopafstand vind je onder andere het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne en de beroemde Domtoren.

Het hotel beschikt over ruime en moderne kamers waarbij de inrichting is geïnspireerd op Utrecht, in de kunstwerken op de kamers zijn bijvoorbeeld verschillende Utrechtse iconen terug te zien.  
Vanuit de grote raampartijen heb je een prachtig uitzicht over de historische stad of over de treinen die het station in en uitrijden.
Sommige luxe kamers bij Inntel Hotels Utrecht Centre beschikken over heerlijke privé wellnessfaciliteiten zoals een sauna en een ronde whirlpool.

Het hotel heeft een eigen bar en brasserie genaamd ‘The U’. Hier geniet je in een relaxte sfeer van een uitgebreid live-cooking ontbijt, lekkere lunch of heerlijk à la carte diner.

Op de bovenste etage van het hotel bevindt zich het wellnesscentrum Spa Dôme, als hotelgast kun je hier gratis gebruik van maken. De spa heeft een prachtig infinity pool, een Finse Panaroma Sauna, Turks Stoombad en een buitenterras. Maak voor een goede work-out gebruik van de fitnessruimte met high tech fitnessapparaten.

Foto's @ Inntel Hotels

Hoeveel sterren geef jij dit hotel?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.