Hotel Okura - Amsterdam

Het vijfsterren Hotel Okura maakt onderdeel uit van ‘The Leading Hotels of the World’ en is gelegen in de trendy wijk De Pijp in Amsterdam. Vanuit hier zijn alle populaire bezienswaardigheden gemakkelijk te bezoeken.

Het hotel beschikt over 23 verdiepingen en 300 hotelkamers. Het is ook mogelijk om een overnachting te boeken in één van de suites of de unieke executive hotelkamers. De kamers op de hoogste verdiepingen bieden een uniek uitzicht over Amsterdam. Ook heeft het hotel de grootste
( 485m2 ) en meest luxe suite van heel de Benelux.

Liefhebbers van een geweldig diner zijn bij het Hotel Okura aan het juiste adres. Het vijfsterrenhotel beschikt niet over één, maar een drietal restaurants met een Michelinsterren. Het Ciel Bleu Restaurant verkreeg twee sterren en het Yamazato Restaurant beschikt over één Michelin ster. Het laatstgenoemde restaurant is gespecialiseerd in de Japanse keuken. Daarnaast kan je ook dineren in het Teppanyaki Restaurant Sazanka, waar alle gerechten aan tafel bereid worden. Het ontbijtrestaurant heeft geen Michelinster, maar de kwaliteit is wel uitmuntend.

Als gast van het Hotel Okura Amsterdam krijg je gratis toegang tot de Nagomi Health. Je kan een duik nemen in het zwembad of relaxen in de sauna. Het hotel beschikt eveneens over een fitnessruimte met persoonlijke begeleiding door een personal trainer. Het is tegen betaling mogelijk om een behandeling te boeken in de Nagomi Spa.

Foto's @ Hotel Okura

Hoeveel sterren geef jij dit hotel?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.