Sofitel Legend The Grand - Amsterdam

Het luxe 5-sterren Sofitel Legend the Grand is gelegen in het hart van Amsterdam. Het gebouw heeft een rijke geschiedenis; van een 15e-eeuws klooster tot koninklijk logement, tot het hoofdkwartier van de Admiraliteit en tot het stadhuis van Amsterdam.
Vanaf dit hotel kan je de populairste bezienswaardigheden van Amsterdam gemakkelijk bezoeken.

Sofitel Legend the Grand beschikt over 177 verzorgde kamers, waaronder 52 suites. Bij een verblijf in 1 van de 52 suites kan je gebruik maken van een butlerservice.

Bij het Sofitel Legend the Grand zijn verschillende uitstekende eet- en drinkgelegenheden
Restaurant Bridges is een bekroond visrestaurant waar je tijdens je diner prachtig uitzicht hebt over één van de oudste grachten van Amsterdam. In de bistro Oriole kan je in een informele en ontspannende sfeer de hele dag door terecht voor een menu met mediterrane invloeden en in het bruine café The Flying Dutchman kan je terecht voor een verfrissend drankje of een snelle hap.
De Library Or bevind zich in de prachtige lobby van het hotel waar je ontspannen een kopje koffie of thee kunt drinken.

Daarnaast beschikt het hotel over een rustgevende Sofitel Spa met onder andere een sauna, hamam, binnenzwembad en fitnessruimte.

Voor een zakelijk bezoek is Sofitel Legend the Grand ook zeer geschikt. Het hotel heeft verschillende vergader- en evenementenfaciliteiten.

Foto's @ Sofitel Legend the Grand

Hoeveel sterren geef jij dit hotel?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.