Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park - Amsterdam

Verscholen net buiten de iconische grachtengordel van Amsterdam, biedt het Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park een weelderige ervaring die met recht bewondering verdient. Dit voormalige universiteitsgebouw heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan en is nu een oase van verfijning en rust, te midden van het vredige Oosterpark.

Het hotel verwelkomt gasten met elegantie en verfijning, van de luxueuze lakens en zachte tapijten tot het prachtige meubilair. Het interieur straalt een tijdloze charme uit die direct de aandacht trekt. 

De historische aantrekkingskracht van het hotel wordt versterkt door het prachtige gebouw uit 1908 zelf, met zijn hoge plafonds, indrukwekkende trappen en fraaie ramen. Het culinaire hoogtepunt van het Pillows Grand Boutique Hotel is het fine-dining restaurant VanOost, gelegen in een betoverend atrium.

Hoewel de huidige foto's van het hotel computergegenereerd zijn, belooft de werkelijkheid een even betoverende ervaring. Bij aankomst worden gasten verwend met een hydrojetmassage van 30 minuten per persoon, een extra vleugje luxe.

Met 88 kamers, waaronder 13 suites, biedt het hotel accommodatie die varieert van verfijnde inrichting tot adembenemende parkuitzichten. Gasten in Pillows Suites kunnen genieten van royale ruimtes met een apart zitgedeelte, terwijl de Pillows Grand Suite indruk maakt met een vorstelijke en-suite badkamer en een luxe ligbad. Voor een extra vleugje grandeur kiest u een Luxury Room Superior met hoge plafonds en historische ramen.

Het hotel beschikt over een behandelingkamer voor ontspannende massages en een sauna die exclusief kan worden gereserveerd voor een vredige ontspanning.

Of u nu de stad verkent op de fiets, een grachtenboottocht maakt of zich voorbereidt op een gastronomisch avontuur bij VanOost, het Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf in Amsterdam. 

Foto's @ Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park

Hoeveel sterren geef jij deze accommodatie?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.