Het Arresthuis - Roermond

Op een historische locatie gevestigd in de voormalige gevangenis van Roermond
vind je Het Arresthuis. Ooit een plek waar je liever niet zou overnachten, nu een luxe hotel waar je je graag zou laten opsluiten.

Vele elementen van de gevangenis uit 1863, zoals de originele celdeuren, tralies voor de ramen en de gietijzeren trappen, zijn behouden. Hierdoor heeft het hotel een zeer karakteristieke sfeer.

Het Arresthuis beschikt over 40 kamers in totaal. Hieronder vallen de Comfort Cachotten, Deluxe Cachotten en 4 luxe suites.

De Cachotten bestaan uit 3 oude gevangeniscellen waarvan 1 kamer van is gemaakt.
Deze kamers zijn voorzien van een 2-persoonsbed, regendouche, badjassen, vloerverwarming, airconditioning, minibar, kluisje, flatscreen televisie en koffie & thee faciliteiten.

In de voormalige directievertrekken zijn de luxe suites gevestigd. Deze kamers hebben toepasselijke namen gekregen zoals de Rechter, de Directeur, de Cipier en de Advocaat.
De kamers zijn ruim ingericht, beschikken over hoge plafonds en zijn uitgerust met moderne faciliteiten waaronder automatische verduistering, iPod dockingstation, airconditioning, vloerverwarming, minibar, kluisje, flatscreentelevisie, regendouche,  Nespresso koffie & thee faciliteiten en natuurlijk een fijn 2-persoonsbed.
De Rechter, De Directeur en De Cipier- suites beschikken over een bad.

In het restaurant van het Arresthuis, Damianz, kan je op hoog niveau genieten van heerlijke gerechten. Bij mooi weer kan je terecht op het patio terras, dat te vinden is op de vroegere binnenplaats van de gevangenis.

Voor ontspanning hoef je het hotel niet te verlaten. Het Arresthuis beschikt over een gym met moderne fitness apparatuur en saunafaciliteiten.

Ook voor zakelijke gasten is dit hotel zeer geschikt. Er zijn 4 modern ingerichte vergaderzalen.

Hoeveel sterren geef jij deze accommodatie?

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.