Hotel De Vrouwe van Stavoren

Hotel De Vrouwe van Stavoren ligt aan de oude haven van Stavoren. De bijzonder mooie ligging biedt je vanuit de gezellige serre en het haventerras uitzicht op het komen en gaan van zeiljachten en traditionele schepen. Het restaurant heeft een veelvoud aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten bieden ze, hoe kan het ook anders, een ruime keuze aan fijne visspecialiteiten.

Wakker worden in een origineel wijnvat. Naast de "gewone" kamers beschikt het hotel over "ongewone" kamers: twaalf originele wijnvaten die zijn omgebouwd tot comfortabele en uiterst sfeervolle hotelkamers; acht wijnvaten van 23.000 liter en vier wijnvaten van 15.000 liter.  De wijnvaten van 23.000 liter zijn recentelijk gerealiseerd en met extra luxe ingericht. In de ruime zitkamer vind je onder andere een Smart TV en een comfortabele bank. De ruime badkamer is voorzien van een groot hoekbad, een aparte douche, natuurstenen wastafels en een toilet.

Wijnvat Wellness Royal beschikt over een heerlijke sauna. De zitkamer is hier tevens een wellnessruimte, met een comfortabele duo-relaxbank, douche met sunshower, een tweepersoons inpandige jacuzzi, een luxe infrarood stoomcabine met douche en een separaat toilet.

Wijnvat Wellness Twins beschikt over een sauna en een privé jacuzzi. De kamer heeft de beschikking over 2 wijnvaten. 1 wijnvat met zitje, Smart TV en toegang tot de Wellness en het 2e wijnvat om in  te slapen.

Foto's @ Hotel de Vrouwe van Stavoren

Hoeveel sterren geef jij deze accommodatie?

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.