Geniet van een High Wine in een luxe hotel

Gepubliceerd op 3 augustus 2023 om 15:36

Ben je op zoek naar een unieke en smaakvolle ervaring tijdens de vakantie? Dan is een High Wine zeker iets voor jou! Geniet van heerlijke wijnen gecombineerd met verrukkelijke gerechten op de meest sfeervolle locaties in Nederland. Een High Wine is geschikt voor de ervaren wijndrinker, maar ook voor de beginnende wijndrinker. Plan een dagje weg of breid je vakantie uit met een overnachting in een hotel en geniet van de beste wijntjes en de lekkerste hapjes.

Wat is een High Wine?

Een High Wine is een gezellig en culinair alternatief voor de bekende High Tea. Tijdens een High Wine geniet je van een selectie van heerlijke wijnen die perfect zijn afgestemd op een assortiment smaakvolle hapjes. Het is de ideale gelegenheid om samen te komen met vrienden, familie of collega's en te proosten op het goede leven.

High Wine bij Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een bekende naam in de hotelindustrie van Nederland. Bij Fletcher kun je bij ruim 100 unieke hotels genieten van een onvergetelijke High Wine-ervaring. Of je nu een liefhebber bent van witte, rode of rosé wijnen, er is voor elk wat wils. Geniet tijdens de Fletcher High Wine van een uitgebreid assortiment aan heerlijke wijnen, die worden geserveerd in combinatie met smakelijke hapjes die perfect passen bij de wijnen. Denk hierbij aan warme en koude hapjes, zoals Old Amsterdam en Aziatische lekkernijen. Bovendien heeft Fletcher verschillende prachtige hotels verspreid door het hele land, waardoor je kunt genieten van een High Wine in een sfeervolle en luxueuze omgeving. Van historische steden tot aan de kust, er is altijd een Fletcher Hotel in de buurt voor een onvergetelijke High Wine-ervaring. Plan een weekendje weg of een nachtje weg en breid je hotelbezoek uit met een heerlijke High Wine! Reserveer jouw High Wine met de Fletcher voucher en ga met zijn tweeën genieten bij een hotel bij jou in de buurt.

Ontdek meer High Wine locaties

Naast de exclusieve Fletcher High Wine in een hotel, zijn er ook nog andere mogelijkheden om te genieten van High Wine-ervaringen in Nederland. Op HighWine.nl vind je een overzicht van diverse locaties door het hele land waar je kunt genieten van een heerlijke High Wine. Van Amsterdam tot Maastricht, elke stad heeft zijn eigen charme en unieke selectie van wijnen en gerechten. Laat  je verrassen door het gevarieerde aanbod aan High Wine-ervaringen in verschillende steden en plan jouw bezoek in.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.