Hotel Tips & Tricks

Gepubliceerd op 20 maart 2020 om 18:45

Maak gebruik van deze Hotel Tips & Tricks voor een nog luxer en aangenamer verblijf!

#1 Boek ( indien mogelijk ) buiten de drukke periodes om

Wil je een lekker nachtje weg en is het voor jou mogelijk om buiten de drukke periodes ( weekenden / vakanties / evenementen in de omgeving ) te boeken? Doe dit dan! Als het niet zo druk is in het hotel kan het personeel meer de tijd voor je nemen. Ook heb je sneller de kans om een gratis upgrade te krijgen omdat deze kamers toch vrij staan.


#2 Geef aan dat je een recensie wil schrijven
Zodra het personeel doorheeft dat je van plan bent een recensie te schrijven zullen ze zeker nog beter hun best doen om een zo goed mogelijk verblijf voor jou te verzorgen. Maar laat het ook niet overkomen als een "dreigement". Dit kan slecht vallen bij het personeel.
Het is dan wel zo netjes om ook daadwerkelijk een recensie te schrijven

 

#3 Gewoon vragen
Heel simpel. Vraag of er acties zijn waar je gebruik van kunt maken.

Vaak hebben hotels aanbiedingen en acties lopen. Denk aan een korting op je diner of een gratis fles wijn als je bijvoorbeeld een beoordeling achterlaat op een reviewsite. Hier kan jij dan weer gebruik van maken.

#4 Bekijk de social media van het hotel
Vaak plaatsen hotels acties en aanbiedingen op hun social media. Op deze manier proberen ze online interactie te krijgen en natuurlijk meer volgers.

Houd dit dus in de gaten voordat je boekt.

 

#5 Wees vriendelijk tegen het personeel
Last but definitely not least! Het personeel is veel sneller geneigd om een stapje harder voor je te lopen of je te attenderen op acties als je vriendelijk tegen ze bent.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.