Artikelen

Luxe overnachten in Amsterdam

Amsterdam is een populaire bestemming voor toeristen uit het binnenland en buitenland. Miljoenen Nederlanders bezoeken de hoofdstad en een groot deel blijft er ook overnachten. Amsterdam heeft dan ook veel te bieden. Wandel langs de grachten, bezoek één van de wereldberoemde musea of ga winkelen in de Kalverstraat. De meest populaire musea zijn het Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Anne Frank Huis en het Nemo Sciece Museum. Daarnaast kan je ook nog een bezoek brengen aan de historische dierentuin Artis. Voetballiefhebbers kunnen een rondleiding boeken door de Johan Cruijff Arena.

Lees meer »

Tips voor een heerlijke vakantie in Nederland

Als je er een paar dagen tussenuit wilt deze zomer dan is het natuurlijk heerlijk om je te laten verwennen in een luxe hotel. Je lekker in de watten laten leggen met een luxe ontbijt, een goed verzorgd diner en natuurlijk een royale kamer die van alle gemakken is voorzien. Dat kan op verschillende plaatsen in Nederland, want ons land is rijk gezegend met uitstekende hotels waar de gasten op en top worden verwend door het personeel.

Lees meer »

10 x Bizarre items gestolen uit hotels

Uit een Duits onderzoek van Wellness Heaven onder honderden 4- en 5-sterren hotels in Europa, blijkt dat het meest uit 5-sterren hotels wordt gestolen. Handdoeken, badjassen, kledinghangers en pennen zijn het meest gewild maar soms worden gasten ambitieus en worden er ook televisies, toiletbrillen en matrassen meegenomen.Wellness Heaven heeft zelfs bekeken welke items mensen van verschillende nationaliteiten het meest  mee naar huis namen. Amerikanen en Nederlanders blijken praktisch, met de neiging om dingen mee te nemen zoals kussens, batterijen, toiletpapier en gloeilampen. Duitsers en Britten nemen vaak handdoeken, badjassen, cosmetica en toiletartikelen mee.Italianen lopen weg met wijnglazen en Zwitserse hotelgasten blijken haardrogers zeer interessant te vinden. Oostenrijkers nemen graag koffiezetapparaten mee en de Fransen gaan voor de flatscreen tv's inclusief afstandsbediening.

Lees meer »

Thuiswerken vanuit luxe hotels

De deuren van het 5 sterren Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen staan voor je open. Met het geluid van de golven op de achtergrond en het uitzicht op zee zit jij heerlijk ontspannen je werk af te maken.

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.