Met deze handige gadget raak jij je koffer niet meer kwijt!

Gepubliceerd op 31 juli 2022 om 11:13

Ga je nog op vakantie dit jaar?

Hou er rekening mee dat er een verhoogd risico is dat je koffer zoek raakt. Door alle drukte en het personeelstekort op Schiphol en andere luchthavens in Europa kan het maar zo zijn dat je koffer niet op de bagageband terecht komt. Met een Galaxy SmartTag of een Apple AirTag verhoog je je kans om je bagage weer terug te vinden.

Galaxy SmartTag

De Samsung Galaxy SmartTag is een apparaat ter grootte van een sleutelhanger waarmee je je spullen gemakkelijk en snel kunt terugvinden. Ideaal als je snel je koffer wilt terugvinden. De Galaxy SmartTag is op 3 verschillende manieren te vinden. Je kunt de SmartTag een door jou vooraf ingestelde beltoon laten afspelen, die je eenvoudig vanaf je Samsung smartphone kunt activeren als je binnen een straal van 120 meter bent. Deze functie werkt ook andersom, ben je je telefoon kwijt? Druk vervolgens twee keer op de knop op de SmartTag zodat je smartphone een geluid maakt zodat je hem snel en gemakkelijk kunt terugvinden.

Overal ter wereld

Dankzij een netwerk van Samsung smartphones vind je je verloren voorwerpen overal ter wereld terug. Zo kun je alsnog zien waar de SmartTag is als deze buiten bereik van je eigen smartphone is. Ook is het mogelijk om je Tag te koppelen aan de Galaxy telefoons van familie en vrienden zodat zij je kunnen helpen zoeken. Je ontvangt een melding op je telefoon wanneer je verloren Tag in de buurt is. Het signaal van de SmartTag wordt beveiligd en periodiek opnieuw gecodeerd, zodat niemand je SmartTag kan volgen.

v.a. €29,95

Over dit item

  • Samsung Galaxy SmartTag EI-T5300B
  • Water- en stofdicht conform IP53
  • Verwisselbare batterij meegeleverd
  • Compatibel met Galaxy smartphones, tablets en Wearables

Apple AirTag

Een Apple AirTag bluetooth tracker kan je helpen om je koffer weer terug te vinden. De AirTag is een apparaatje die continu een bluetooth-signaal verspreidt.
Als je AirTag dichtbij is, kan je iPhone je er direct naartoe brengen met ‘Nauwkeurig zoeken’. Dankzij de ingebouwde Ultra Wideband-technologie zie je precies welke richting je uit moet en hoe ver.

Apple netwerk

Het bereik van zo'n AirTag is 80 tot 100 meter. Wanneer je buiten dit bereik bent dan kun je je AirTag opsporen met behulp van het ‘Zoek mijn’-netwerk, dat bestaat uit honderden miljoenen iPhones, iPads en iMacs overal ter wereld. Komt er dus iemand anders met een iPhone of ander Apple-apparaat in de buurt van jouw AirTag, dan geeft de AirTag via dat apparaat zijn locatie door. Dit gebeurt automatisch en ongemerkt. De Zoek mijn-app laat je dan precies zien waar en wanneer de AirTag voor het laatst contact heeft gemaakt met een ander apparaat.  Zolang er regelmatig een iPhone dichtbij komt, blijft de locatie up-to-date. En op drukke plekken zoals een vliegveld is de kans heel groot dat er vaak iemand met een iPhone langskomt.

v.a. €34,95

Over dit item

  • In de ‘Zoek mijn’-app zie je snel waar je spullen zijn, net als de locatie van vrienden en devices

  • Eén tikje volstaat om je AirTag aan je iPhone of iPad te koppelen

  • Speel een geluid af op de ingebouwde speaker om dingen terug te vinden, of vraag Siri om hulp
  • Is je AirTag in de buurt, dan geeft ‘Nauwkeurig zoeken’ met Ultra Wideband- technologie heel precies aan waar (op bepaalde iPhone-modellen)
  • En zijn je spullen verder weg, dan kun je ze terugvinden met de hulp van honderden miljoenen Apple devices in het ‘Zoek mijn’-netwerk.

Laat een reactie achter en deel dit bericht op social media

Bronnen:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.